Voetbalmoeder

Vandaag stond ik voor het eerst op het voetbalveld langs de zijlijn te kijken naar een partijtje voetbal van onze middelste.

Om 07.00u de wekker moeten zetten is niet per se wat ik ambieer op een zaterdagochtend, maar kennelijk is half Urk ‘s ochtendsvroeg in de miezerregen bij de voetbalvelden te vinden.

Ontzettend grappig trouwens om die kluwen kleintjes als één mierenhoopje rondom een voetbal te zien scharrelen, strompelen en mis trappen.

Opmerking: ik had hier nog een kritische alinea staan over wat ik vond van bepaald gedrag van ouders langs de zijlijn, maar ik heb het weggehaald, omdat ik me een huichelaar voelde om het dan hier ‘heldhaftig’ te typen, terwijl ik niet het lef zou hebben om er op dat moment wat van te zeggen.

1 Comment

  1. Geert Hoekstra Reply

    Zo zie je maar, we hebben allemaal onze ‘zijlijn-momentjes’! 😉

Leave A Reply

Navigate