Niet aangeboren knutseltalent

Gaat het mij lukken dit na te maken?

Degenen die mij al lang(er) kennen, weten dat ik geen handigheid en aangeboren talent heb voor knutselen. Een surprise maken staat voor mij gelijk aan een tabel maken in excel, wat ik met mijn zelfgediagnosticeerde excelvrees ook niet kan.

Dus mijn oudste helpen met een surprise maken – die ook geen aangeboren knutselgen heeft, is iets waar ik me echt toe moet zetten. Gelukkig kom je tegenwoordig met wat handige tutorials op YouTube al een heel end. Even was ik nog in de verleiding een kant-en-klaar surprisepakket voor veel te veel geld te kopen, maar welke les leer ik mijn kind dan?

Elke surprise moet in ieder geval de basis van een schoenendoos hebben, want anders loop ik vast. Goed, ik lekker een schoenendoos met blauw papier aan het beplakken, en ik denk dat een bemoedigend ‘Dat doe je goed, mam, heb je soms vroeger op een knutselclub gezeten?’ het hoogst haalbare compliment voor mij is.

Vanmiddag was ik een tevreden mens.

Leave A Reply

Navigate