skrepr 15 jaar

Echt, ik wil in het vervolg alleen nog maar met it’ers op vakantie. Er bestaat geen gedoe met telefoons, e-readers, laptops, iPad, hotspots of airdrops. Alles wordt direct voor je opgelost. Wil je een oplader, usb-c, powerbank? Geen probleem. Nieuw template voor je blog? Zo geïnstalleerd.

Ik ben, als enige niet-werknemer, mee met een jubileumreis van skrepr. Het voelde eerst wel raar, en toch ook weer niet. ik weet nog goed hoe 20 jaar geleden Geert een advertentie voor de Computer Dokter had geprint, en wij deze samen brievenbus voor brievenbus rond brachten. skrepr is toch wel echt verweven met mijn leven.

Ik geniet. Wanneer wissel je met iemand van gedachten over de vraag of het goed of slecht is wanneer je het gevoel hebt dat je iets hebt gemist. Dat vind ik mooie vragen.

Proost, op 15 jaar skrepr!

Leave A Reply

Navigate