Wat is dat met dat tikken?

Doordat ik de afgelopen dagen ziek was, heb ik wat meer social media geconsumeerd dan ik normaal doe.

Dat is niet goed voor de mens, en al helemaal niet voor je gemoedstoestand.

Wát een gekke dingen worden er allemaal online geslingerd. Iedereen die maar bezig is om als een soort voorbeeld voor een ander (die zelf ook juist een voorbeeld weer wil zijn) van alles te posten. ‘Kijk hoe ik leef’ ’Kijk hoe ik doe’ ’Kijk wat ik vind’ En dan al die ‘grwm’s’. Wat is dat met dat je met je volle verstand naar iemand zit te kijken die z’n tanden poetst! En het dan uitspuugt, dat is ook gewoon goor.

En dan dat tikken! Wat is dat met dat tikken tegen producten? Of ik ben in een soort rabithole van getik tegen producten beland, maar serieus, ik snap het niet.

Mensen online zijn raar. Maar des te meer houd ik van mensen in het echte leven.

Leave A Reply

Navigate