Een Porsche onder de stofzuigers.

De Dyson air wrap kon me niet bekoren, maar holy moly, de Dyson v15 (stofzuiger welteverstaan) is een Porsche onder de stofzuigers!

Stofzuigen is altijd al een kalmerende hobby van me geweest. Stofzuigen maakt me kalm, geeft controle, en er is niets lekkerders dan het rinkelende geluid van vuil door je stofzuiger horen gaan. Toen we een paar jaar geleden nog volop in de baby-, peuter-, kleuterfase zaten met onze kinderen, was mijn ultieme geluksmoment het moment waarop Geert ‘‘s avonds de kinderen mee naar boven nam voor de bb-regeling, en ik ongestoord 20 minuten kon stofzuigen.

Is het trouwens gestofzuigd of stof gezogen? Laat het weten in de comments! Onder mijn volgers met het juiste antwoord verloot ik een Dyson v15! 🤩 (grapje natuurlijk)

Maar terug naar stofzuigen. Ik stofzuig gemiddeld drie keer per dag, maar nu ben ik er dus achter gekomen dat ik me altijd in een schijnschoonheid heb gewaand. Ik dacht dat ik een schone, nette vloer had, totdat ik gister met de groenverlichte LEDlamp van de Dyson zag hoeveel stof en viezigheid er eigenlijk wel op onze vloer lag (terwijl ik een paar uur daarvoor nog gestofzuigd had).

Het kan zijn dat ik over een tijdje in de rehab moet.

Leave A Reply

Navigate