Eurotadaaaaa

Ik moet alleen even oefenen op het goed uitspreken van de naam. Ik blijf maar zeggen Eurosong visiefestival. Wat klinkt als ‘Eurosong vieze festival’ als je het hardop uitspreekt.

Maar goed, op de een of andere manier ben ik gegrepen door de Joost Klein Europapa Songfestival hype. Ik weet ook niet hoe. Waarschijnlijk door het aanstekelijke Europapa en hoe dat zo vreselijk in je hoofd blijft hangen en je jezelf de hele dag europapapapa hoort neuriën. En ‘Ik neem de benen naar Wenen,’ zo simpel, maar toch grappig.

Maar iets in Joost Klein spreekt aan, misschien het guitige hoofd, of de act die hij de hele tijd lijkt op te voeren, zowel op als naast het podium. (Jammer dan weer dat hij tijdens een persconferentie met een vlag over z’n hoofd zit; slaat net even de plank mis, als je het mij vraagt. ((Maar dat doet verder niemand.))

En dan nu de vraag of hij wel of niet mag meedoen met de finale, en wat is nou precies het incident waar onderzoek naar gedaan wordt! Wat is er aan de hand? (Ik stond zelfs weer op het punt om insta te installeren, zodat ik kon meedeinen op speculaties)

Ik heb geen geschikter jaar kunnen uitkiezen om meegenomen te worden in de songfestivalhype.

Leave A Reply

Navigate