Van de koffie in de drup

Deze blog bevat het begin van een fotoserie die ik ‘Aaltine en de koffievlek’ ga noemen. Ik drink al heel lang, en veel, koffie. En koffie geeft ook het ritme van mijn dag aan, misschien zelfs wel mijn leven.

Wat minder poëtisch is, is dat ik altijd op hetzelfde plekje, zo precies in het midden van mijn trui, koffievlekken heb. Alsof ik niet normaal, zonder koffiedruppels uit m’n mond sijpelend, kan drinken.

Ik ben gaan vastleggen hoe vaak ik met een koffievlek rondloop. Gister op mijn werk constateerde ik een hele sliert van koffievlekken op mijn broek. Dat was wel echt een dieptepunt.

Onderstaande foto zijn niet nieuws- of kunstwaardig, maar gewoon iemand die van koffie drinken houdt, maar het niet binnensmonds kan houden.

Voor zover het begin van een foto-serie!

3 Comments

Leave A Reply

Navigate